I cani parlare con me….

Hade ingen aning om vad detta betydde, men då jag kom hem från jobbet idag slog jag upp det i en parlör.

Det är italienska och betyder – hundar pratar med mig.

Många av er känner nog igen orden som sägs av kyparen som serverar Lady&Lufsen spagetti och köttbullar på sin Italienska restaurang i den tecknade disneyfilmen vi ser på julafton. Idag fick jag höra orden ”I cani parlare con me” ett flertal gånger från en nyinflyttad kvinna på Mårtensgården. Kvinnan kunde varken tala svenska eller engelska och då jag inte kan italienska så lät jag Bruna sköta snacket…

Bruna placerades i en fotölj framför kvinnan. Efter en liten stund lade hon sitt huvud i kvinnans knä. De fick en intensiv ögonkontakt och började samtala…på italienska naturligtvis. Bruna överraskar mig ofta, jag visste inte att hon kunde italienska.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på I cani parlare con me….

  1. Anonym skriver:

    Bra jobbat Bruna

  2. Anonym skriver:

    Underbart! 🙂

Kommentera gärna om du vill