Tack, hejdå och Lycka till…

Den första november tar Vardaga över driften och ansvaret för omsorgen på äldreboendet Mårtensgården. Det innebär slutet på min och mina hundars verksamhet på såväl Mårtensgården som dagverksamheten Solrosen. Vardaga har i sin egen personal utbildade terapihunds-team som tar över vår verksamhet.

Vi vill därför framföra ett stort TACK till Stockholms stad, ledning och personal på såväl Mårtensgården som dagverksamheten Solrosen. TACK för det förtroende och den uppskattning ni givit oss under nästan fyra år nu. Självklart är det svårt att lämna, samtidigt är vi glada och stolta över de fyra år vi fick arbeta med fokus på hälsa och välbefinnande för de boende på Mårtensgården och gästerna på Solrosen.

TACK vill vi också säga till alla de anhöriga till boende vi mött under åren. Många är ni som följt oss på bloggen och på olika sätt visat intresse och uppskattning för vårt arbete.

LYCKA TILL önskar vi naturligtvis Vardaga som snart tar över. Speciellt glada är vi över att terapihundsverksamhet fortsätter på Mårtensgården. Ännu är det långtifrån alla äldreboenden som erbjuder detta.

De här två sociala tjänstehundarna kommer med all säkerhet vara saknade på sin arbetsplats. Hundarna kommer också känna saknad. De har älskat sitt arbete och skapat många och ibland djupa relationer med såväl boende som personal. Mina hundar är inte långsinta utan stolta och respektfulla, så även de lyckönskar såklart det nya hundteamet från Vardaga. Arbetslösa blir dom inte, redan idag jobbar vi ju på andra äldreboende och har god förhoppning om nya intressenter.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Tack, hejdå och Lycka till…

 1. Annika Stagnell skriver:

  Tack själva, Bruna och Milos besök här har betytt mycket för våra boende. önskar er allt gott !

 2. Lena Marvet skriver:

  Åh så tråkigt! Ni är verkligen Guld värda och har betytt så otroligt mycket för min Fars och många andras välmående. Varje gång jag besöker honom pratar han om er och hela ansiktet lyser upp av ett stort leende, på en annars ganska ledsen och orolig gammal man. Så otroligt tråkigt och dumt att ni måste sluta!!
  Stort tack för all glädje och lugn och ro ”medicin” ni skänkt!
  All lycka och tack för den här tiden!
  Leo och Lena

 3. Tusen tack Lena, dina ord tar jag med mig. De värmer…

 4. Cristina Flores skriver:

  Med tårar i ögonen säger jag hej då till dem två vackra tjejer. Tack Bruna, Milo och Håkan

 5. Tack Cristina, vi kommer att sakna dig och dina arbetskamrater också.

 6. Anonym skriver:

  Det är verkligen tråkigt att ni måste sluta! Kommer verkligen sakna Fina Bruna och dig med Håkan! Du har betytt väldigt mycket för dom gamla och kan ta dom på rätt sätt! Lycka till i fortsättningen och Tack från mig och min far!
  Lisbeth och Erner

Kommentera gärna om du vill