SUCCÈ när Bruna ”Tomtade” på Högdalens VOB

Ja, succè blev det allt. Allt hade förberetts på ett föredömligt sätt av Anette Åkerlind (Aktivitetsansvarig) på boendet. I förra vecka skickade hon en inbjudan till samtliga avdelningar, alla som ville få en julklapp av Bruna välkomnades till foajèn vid huvudingången torsdag 15/12 kl 13.15. Anette som inte hade en aning om hur många som skulle komma ville inte riskera att någon blev utan klapp, hon hade därför tillverkat 70 st klappar i glittrande papper, snören och rosetter.

Här vilar Bruna välförtjänt, efter att ha delat ut ca 60 st klappar till de boende.

Några minuter efter utsatt tid, var den stora foajèn proppfull av boende, personal, rullstolar och rullatorer. Nu började husse svettas lite, hur skulle Bruna klara detta ? Hon kunde ju knappt ta sig fram i trängseln. Men hon överraskade som så många gånger tidigare. Med tomteluvan svängande och ett ivrigt svansviftande snirklade hon sig fram mellan människor, rullstolar och rullatorer. Cirka 15-20 minuter senare hade hon levererat ett 60-tal klappar till de boende. Anette kunde andas ut, ingen blev utan även om det var på håret.

Filmsnutten nedan fick jag av en anhörig till mannen på filmen.  Kvinnan på filmen är Anette, hon som så ambitiöst förberett evenemanget.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på SUCCÈ när Bruna ”Tomtade” på Högdalens VOB

  1. Anonym skriver:

    Falubarnen hälsar att vi tycker om Bruna och att hon var jätteduktig att ge presenter! ?? ???? Hon kanske kan dela ut julklapparna på lördag?? Vi längtar!

  2. Självklart ställer Bruna upp som tomte även i Falun. Men bara om paketen får plats i munnen. Dom stora paketen kan Farfar få.

Kommentera gärna om du vill