GRATTIS Mio, som fyller ett år idag

Det blir självklart en bit leverpastej med en prinskorv för henne idag.

Nu är hon alltså ”gammal” nog att göra ett lämplighetstest för Terapihundsutbildning. Men vi väntar med det, hon behöver mogna och bygga självförtroende samt träna passivitet i olika situationer. Hur hon än utvecklas framöver är hon djupt älskad av både Husse, Matte och Bruna. Hon är ett litet ”yrväder” som man lätt smälter för.

Bruna och Mio leker och busar dagligen. Ibland blir det tuffa tag, men aldrig har det blivit allvar…

 

Varje söndag förmiddag har Mio extra roligt. Här ”motionerar” hon en kompis av rasen Bulldogg. Bulldoggens tunga släpade nästan i marken efter att Mio bjudit upp till ”dans”. På söndagar kl 11 samlas medlemmar ur Facebookgruppen-Hundägare i Bredäng på en äng och låter hundarna leka och busa under ca en timma. Här får Mio möta hundar av olika storlekar och raser. Ofta är det 15-25 hundar på plats (ibland mer). Träffarna har pågått i över två år nu, och det fungerar fantastiskt bra. Ett utmärkt sätt att socialisera sin hund med andra, både hundar och människor.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på GRATTIS Mio, som fyller ett år idag

 1. Jessica skriver:

  Grattis! 🎂

 2. Lilian skriver:

  Grattis Mio !!

 3. Anonym skriver:

  Grattis Mio! och ett stort tack till Bruna och Håkan! Ni är toppen och en stor ljusglimt i min gamla Pappas vardag. Den känns ibland lite ledsam men Brunas kramar är en av få saker som får honom att le med stort L!

 4. Tack, ja att din Pappa gillar Brunas kramar det går inte att missta sig på. Han ser till att han får minst en varje gång de möts.

 5. Carina skriver:

  Grattis fina Mio från din mamma Ellie med flock <3

Kommentera gärna om du vill