Vilken otacksam hund jag har…

Idag låg äntligen Mios nya tjänstetäcke i postlådan. Glad i hågen, tog jag med det ut i skogen på hundarnas motionsrunda. Tanken var att ta ett fint foto på Mio och det nya tjänstetäcket. Det gick inte riktigt som jag hoppats. Hon visade varken glädje eller stoltet att nu kunna visa upp att hon är en utbildad tjänstehund. Tvärtom, gjorde hon allt vad hon kunde för att bli av med täcket. Någon fin bild lyckades jag inte ta, men (lite motvilligt) bjuder jag på en mycket kort filmsnutt som visar hur hon betedde sig under större delen av motionsrundan.

Mio min Mio… jag hade hoppats på mer av dig. Ingen kan väl tro att hon är en tjänstehund ???
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vilken otacksam hund jag har…

  1. Anonym skriver:

    Mio har en stark integritet tydligen, det blir nog bra om ett tag:)

  2. Jo, men det lär ta ett tag. En envis liten rackare e hon…

Kommentera gärna om du vill