Tack ska ni ha, vad roligt vi har på våra möten…

Efter fyra veckors semester blev vi varmt välkomna tillbaka på de olika arbetsplatserna vi besöker. Att många under juli månad saknat Brunas regelbundna besök var tydligt då de möttes igen.

På Mårtensgården fick vi ännu en gång ”hjälpa till” vid tandvårdsbehandling. Denna gång var det en tandhygienist som ville ha vår medverkan.

Här ser ni Stephanie (Tandhygienist från Oral Care), Bruna och en av de boende på Mårtensgården som just fått sin behandling. Med Brunas medverkan blev det hela lustfyllt. ”Tack ska ni ha, va roligt vi har på våra möten” blev kommentaren från kvinnan då vi var klara.

På dagverksamheten Solrosen var det många som saknat Bruna. Vi fick även många frågor om valpen Mio som flera kom ihåg. Ibland används Bruna som ”motivator” till aktivitet. Få säger nej till en promenad med henne, får man dessutom hålla i kopplet så blir det ofta en extra positiv upplevelse.

Här tar tre av besökarna på dagverksamheten en liten paus under promenaden med Bruna.

På Högdalens VOB blev det flera glada återseenden med de boende som vi regelbundet besöker på remissuppdrag. Kvinnan på bilden nedan är en av de vi arbetar med där.

Mellan de här två vännerna fördes ett lång ”samtal” eftersom de inte träffats på en hel månad.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tack ska ni ha, vad roligt vi har på våra möten…

  1. Lisbeth skriver:

    Så härligt att få se Bruna igen! Märks att hon är mycket uppskattad! // Lisbeth

  2. Tack Lisbet, ja det är hon.

Kommentera gärna om du vill