Sjögång på Skutan…(när Mio klev ombord)

I tisdags var det sista arbetspasset på Skutan innan sommaruppehållet. Denna dag fick lilla Mio följa med. Som vanligt då Mio medverkar höjdes energinivån något. Hon lyckades som alltid charma alla hon mötte. Hennes glada uppsyn och energi smittade de boende som var närvarande. ”Det blir ju dubbelt så roligt med två hundar”, löd en av kommentarerna från en av damerna på avd 1.

Under en dryg timma underhöll de en grupp av de boende ute på Skutans fina innergård. Med bollekar, tärningsspel, dragkamper samt uppvisning av diverse konster och tricks lockades många till skratt.

Efter underhållningen på innergården tog hundarna ”slut”. På avd tre, tog dom en välförtjänt vilostund på golvet i dagrummet. Bruna tyckte att Mios rumpa fungerade utmärkt som huvudkudde åt henne.

Under tiden hundarna sov en liten stund så var de boende desto aktivare. De pratade i mun på varann, delade med sig av minnen om egna hundar och njöt av åsynen av de sovande kompisarna på golvet.

Efter den korta vilan piggnade båda till igen, vi avslutade passet inne på en av de boendes egna rum. Här fortsatte hundarna med sina lugna ”kamplekar” ivrigt påhejad av kvinnan vi besökte.

Mio är intensiv när hon leker. Bruna har dock lärt henne att inte överdriva. Numera vet Mio var gränsen för Brunas tålamod går.

Mina hundar älskar varann och delar på det mesta. Även en tennisboll försöker dom dela…

På sommaren bär både Husse och hundarna ofta en solhatt. Som ni ser så har Mio vissa problem att ”bära upp” sin.

Vi önskar alla en trevlig sommar och semester. Vi är tillbaka på Skutan tisdagen den 17:e augusti.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sjögång på Skutan…(när Mio klev ombord)

  1. Lillemor Wallin skriver:

    Saknar er på Solrosen… önskar er trevlig sommar

  2. Tack Lillemor, vi önskar även dig en trevlig sommar.

  3. Anonym skriver:

    En härlig sommar önskar jag er alla med mycket bus o skoj
    Kram Britt

  4. Tack Britt, detsamma till dig.

Kommentera gärna om du vill