SEMESTER

Det känns lite märkligt att ta semester eftersom vi faktiskt inte jobbat sedan mitten av mars då besöksförbudet började gälla. Men semester ska vi ha, även om den blir lite annorlunda i år som så mycket annat under pandemin.

Ett av mina sex barnbarn och Bruna kollar in Drottningholms slott. Båda är väldigt glada i att åka båt och bada i Mälaren.
Hundarna lider nog minst av att vi människor ändrat vårt sätt att umgås. Istället har de fått ovanligt mycket promenader på nya ställen, oftast i skog och mark men även vid för oss nya sjöar som hundarna fått bada i. Dessa utflykter tar ibland hårt på krafterna och då somnar de två kompisarna lätt på kvällen i sin gemensamma bädd.

Självklart längtar vi efter att få komma tillbaka i arbete igen, i mitten av augusti är semestern slut. Hörde nyligen på nyheterna att regeringens beslut om besöksförbund på äldreboenden gäller hela augusti ut, så innan dess lär vi inte komma i arbete. Pandemins forsatta utveckling blir avgörande. Vi får helt enkelt avvakta och ha tålamod…..

TREVLIG SOMMAR önskar vi er alla.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på SEMESTER

 1. Inger Withalisson skriver:

  Så fina bilder på två fina och mysiga kompisar

 2. Anonym skriver:

  Trevlig sommar till er också önskar vi från Halland Leif o Pia

 3. Tack Pia
  Jag får lite info på FB å följer ditt arbete i studion å Leif i hans verkstad. Era skapande verksamheter är ju till glädje för många och er själva. Hoppas det fortsätter så.
  Trevlig Sommar

 4. Ja, de är verkligen riktiga polare…

 5. Anonym skriver:

  Hej Håkan och Eva. Tack för dina midsommarhälsningar. Hoppas att ni får ha det fint och att Eva tillfriskna så småningom!
  Vi mår bra och fortsätter med våra promenader.
  Var rädda om er och en trevlig midsommar!
  Eva och Verner

 6. Tack, jag ringer er under dagen. Vi hörs

Kommentera gärna om du vill