Saga (93 år), kvinnan som förhandlar med gud !

Då jag kommer in på Sagas rum sitter hon upp i sängen, hon har ett stort leende i ansiktet och viftar ivrigt med händerna för att jag ska komma närmare så vi kan samtala. Jag placerar Bruna bredvid Saga och sätter mig ner på sängkanten.

”Håkan, du tror nog inte jag är riktigt klok när du får höra att jag har börjat förhandla med gud. 

Som du ju redan vet så pratar jag ju med gud varje kväll och att jag alltid avslutar vårt samtal med att säga att han får hämta mig när som helst. Jag tycker ju att jag levt länge nog och är beredd. Men sedan en tid tillbaka har jag på tisdagar eller senast onsdagar bett om att han ska vänta någon dag med att hämta mig.”

Sedan berättar Saga, (samtidigt som hon fnissar och ser lite klurig ut) att orsaken till att hon börjat förhandla är att på torsdagar, då kommer Bruna på besök…

Saga (som egentligen heter något annat) kan man inte missta sig på. Både verbalt och fysiskt visar hon tydligt att hon njuter varenda minut av kontakten med Bruna på torsdagarna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna om du vill