Rätt ska va rätt, tycker Saga

Detta blogginlägg är lite av en fortsättning på mitt förra, och innehåller en viktig rättelse.

Idag besökte vi Saga igen. Då vädret slagit om och regnet ”hängde” i luften, så ville inte Saga ut i parken denna gång. Det blev istället en liten pratstund och kel å lek med Bruna i sängen. Jag berättade också att jag skrivit om henne i mitt senaste blogginlägg och undrade om hon ville att jag skulle läsa upp det för henne. Det ville hon, när jag förklarade att jag var tvungen å ge henne ett annat namn så kommenterade hon det bara kort med ”Det var ett vacker namn du valde åt mig”. Att Saga tycke om att höra det jag skrivit gick inte att mista sig på, MEN ……. hon upptäckte direkt att jag oavsiktligt gjort henne tre år äldre än vad hon är. Saga är ”bara”  91 år och ”rätt ska väl vara rätt” säger hon.

Ja ja, damers ålder kan man ju inte hantera hur som helst. Visserligen tog inte Saga illa upp, men då det inte är säkert att andra är lika överseende så bör jag nog skärpa mig så jag inte sårar någon annan framöver.

Efter att ha legat en god stund med huvudet på Sagas mage, tyckte Bruna det blev för varmt. Då lade hon sig länst ner i sängen och värmde Sagas fötter i stället.

Efter att ha legat en god stund med huvudet på Sagas mage, tyckte Bruna det blev för varmt. Då lade hon sig länst ner i sängen och värmde Sagas fötter i stället.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Rätt ska va rätt, tycker Saga

  1. Eva Svensson skriver:

    Inlägget får mig att vilja träffa Saga – verkar vara en kul ”tjej”

  2. Annalotta skriver:

    Att bli varm om fötterna är inte så dumt! Håller med Eva Svensson att ”Saga” vill man ju hänga med, en dam med humor växer inte på träd ? HEJJA Saga o Bruna!

  3. Anonym skriver:

    Jag vet att Saga älskar Torsdagar då Bruna kommer och hon får en lång pratstund med husse,det gör henne gott.

Kommentera gärna om du vill