Numera blomstrar kärleken dagligen i min TV-soffa

Att Bruna inte skulle acceptera den nya valpen var jag aldrig speciellt orolig för. Men att de skulle knyta an till varandra så snabbt och så starkt som de nu gjort hade jag inte väntat mig. Även om det ibland är hårda tag då valpen hela tiden testar gränser, så är tillfällena då de gosar, kelar och njuter av varandra minst lika många. Det verkar som om terapihunden Bruna fått sig en alldeles egen liten terapihund i valpen Mio.

I filmklippet nedan kan du se dem morgonmysa i TV-soffan.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Numera blomstrar kärleken dagligen i min TV-soffa

  1. Eva skriver:

    Underbart Håkan 🙂 Fina Bruna som tar han om alla så väl <3

  2. Anonym skriver:

    Såå söta❤️

Kommentera gärna om du vill