Kanske var det en blivande kollega som besökte oss ?

För ett par veckor sedan blev jag kontaktad av en kvinna som nyligen påbörjat en utbildning med målet att göra henne och hennes hund till ett certifierat Terapihunds-team. Hon undrade om hon kunde få följa mig och Bruna på ett arbetspass för att se hur vi jobbar. Självklart fick hon det, förra torsdagen hade vi en eftermiddag tillsammans på Högdalens VOB. Jag bad henne skriva några korta rader om sin upplevelse av dagen och även om ett kort på henne och sin hund. Det fick jag –

”Stort tack för idag Håkan! Det var fantastiskt att se Bruna och dig samspela med de boende på Högdalens vård och omsorgsboende.  Vilken lycka och glädje ni sprider! Nu ser jag ännu mer fram emot att få utbilda Leia och mig vidare till ett terapihundsekipage så att vi också kan göra detta”.

Hälsningar Hanna

Hanna Nyström Schraml och hennes Leia, en två-årig Golden Retriver. Vi önskar dem lycka till med utbildningen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna om du vill