Gruppaktiviteter, nu också på Högdalens VOB

Hitintills har Bruna och jag enbart arbetat med individuella remissuppdrag på Högdalens VOB. Anette Åkerlind (aktivitetssamordnare på boendet) bad oss ordna en gruppaktivitet eftersom många nu efterfrågat kontakt med oss. Sedan två veckor tillbaka samlas en mindre grupp varje torsdag e.m. för olika aktiviteter med Bruna i centrum. Vi spelar t ex bingo, (med Bruna som bingo-utropare). Vi spelar bowling, (Bruna fungerar som klot). Olika tärningsspel etc. Att aktiviteterna blev populära gick inte att ta miste på, redan andra gången så anslöt betydligt fler boende än de som fått inbjudan. Det blev ganska trångt i rummet och vi fick improvisera en del, men det funkade bra.

I kommande blogginlägg beskriver jag hur det går till med bowling och bingo med Bruna. Av erfarenhet vet jag att få orkar läsa långa blogginlägg, så det får bli lite längre fram.

Här har Bruna fullt fokus på att uppfatta nästa kommando. Hon är tränad att lystra till andra än sin husse. Hon imponerade stort på deltagarna då hon ”gjorde” som de sa.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera gärna om du vill